Muzika i film

Deseti jubilarni festival “Banjalučki dani muzike” na platou ispred tvrđave “Kastel”

Najposjećeniji festival u Bosni i Hercegovini “Banjalučki dani muzike”, ove godine se održava od 30. juna do 2. jula, na platou ispred tvrđave Kastel. Ovaj festival poznat je kao mjesto najbolje zabave, susreta i druženja uz kvalitetnu muziku.

“Veoma sam sretan zbog činjenice da ove godine festival organizujemo jubilarni, deseti put. I ove godine posjetiocima ćemo pružiti izuzetan muzički doživljaj sa vrhunskim izvođačima iz regiona. Za publiku smo spremili zanimljive nagrade kao što su “Vikend na Jahorini”, besplatno ljetovanje, a poseban poklon je besplatan ulaz do 20.30, a nakon toga minimalna cijena ulaznice od 10 KM.

Festival organizujemo na platou ispred Kastela, jedinom mjestu na kojem se svira isključivo rock & roll. Pored odlične žive muzike,posjetioci će moći da uživaju u  velikom izboru najpoznatijih pivskih brendova, dobroj gastronomskoj ponudi i najvećem luna parku na Balkanu. Kao i svake godine, očekujemo veliki broj turista iz regiona, te smo sa partnerskom  agencijom  Good Host -  Dobar domaćin, dogovorili da tokom tri dana festivala, za posjetioce organizuju raznovrsne  dnevne sadržaje: obilaske Banjaluke i okoline, vožnju dajak čamcem i druge turističke sadržaje”, rekao je direktor festivala Zoran Đurić.

Festival je svojim desetogodišnjim postojanjem uveliko doprinio pozicioniranju Banjaluke kao muzičkog i turističkog središta.

Tokom tri festivalska dana nastupiće: Magnifico, Divlje jagode, Eyesburn, Osvajači, Smoke Mardeljano, Dža ili Bu, Regina & Elena Ristevska, Racija, EKV tribute band, Rainmaker Iron Maiden tribute, Azra tribute band, Respirator, Euphoria i Aberdar.

Program svakog dana počinje u 19. 30h i završava u 03 h narednog dana.

Ulaznice za festival po cijeni od 10 KM, mogu se kupiti na prodajnom mjestu ispred RK ,,Boska”, putem platforme kupikartu.ba i na ulazu u koncertni prostor. Informacije na telefon: 066 905 399

 

Izvor: Fejsbuk/Banjalučki Dani Muzike
 
Twitter
Anketa

Da li je između Republike Srpske i FBiH entitetska granica ili administrativna linija?

Rezultati ankete
Blog