Muzika i film

Београдски синдикат објавио нови спот: Опјевали геноцид над Србима у Јасеновцу (ВИДЕО)

Након 13 година од изласка посљедњег албума, најпознатији српски хип-хоп бенд Београдски синдикат избацио је недавно свој четврти студијски албум под називом "Синдикално пролеће", који је доступан на Јутјуб каналу Београдског синдиката, као и на свим дигиталним платформама.

Прије неколико дана објављен је и спот за пјесму "Теци реко" који изводе заједно са Павлином Радовановић.

"Текст песме бави се о једној од најважнијих тема српског народа, односно геноцидом над Србима у Независној Држави Хрватској (НДХ) и посебно Јасеновцем", каже за Спутњик Феђа Димовић из Београдског синдиката.

Спот за песму режирао је Хаџи Александар Ђуровић, познат по филму "Света Петка - Крст у пустињи", музику је урадио Небојша Обрадовић, а текст су написали Бошко, Блажа и Феђа.

Снимање спота помогли су организација "Јадовно" која је обезбиједила средства за високобуџетни спот који је снимљен као кратки филм, и фирма "Емоут" која је бесплатно уступила опрему.

На албуму "Синдикално пролеће" се налазе 23 нове пјесме са оригиналним печатом Боградског синдиката, а који су додатно увеличали и гости - Никола Роквић, Александра Гонцић, Владимир Нишевић и Грамопхонедзие.

За продукцију албума су били задужени Небојша Обрадовић - ДЈ Силент и Вук Алексић.

 

Извор: glassrpske.com
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog