Društvo

Sedma trojka iz bloka u Banjaluci: Pokažimo srce, šutirajmo trojke za male Gašiće

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" po sedmi put organizuje sportsko - humanitarni turnir "Trojka iz bloka" koji će se održati u ponedjeljak, 11. septembra, na Trgu Krajine sa početkom od 19 časova, a kotizacija za učešće iznosi 5 KM.

Ove godine, posebnu pažnju smo posvetili i našim najmlađim učesnicima te smo im priredili poseban program. Naše mališane očekuju: Mini trojka iz bloka i crtanje po licu.

Kao i lani, sav prikupljen novac namijenjen je za kupovinu placa i izgradnju kuće osmočlanoj porodici Gašić iz Zalužana. Nekoliko kilometara od centra Banjaluke, Gašići žive kao podstanari, zbijeni u dvije prostorije kućerka koji više liči na ljetnu kuću.


Pozivamo sve Banjalučane da i ove godine pokažu svoje humano lice. Nije bitno koliko godina imamo, da li smo uspješni sportisti, da li znamo šutirati ili ne – važno je da pogodimo humanitarnu kutiju i priuštimo srećnije djetinjstvo i bolju budućnost za šestero mališana.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe" do sada je prikupila više od 12 miliona evra donacija i obezbijedila pomoć za više od 3.200 porodica koje broje preko 15.000 djece, od kojih su mnoge dobile siguran krov nad glavom, kupatila, mašine za rad, pokućstvo, bijelu tehniku, domaće životinje za uzgoj i drugu neophodnu pomoć.

 

Izvor. glassrpske.com 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog