Društvo

Lactalis BH predstavlja: Novi ukus na tržištu - Kunin riža na mlijeku s ukusom jagoda

Lactalis BH, lider u proizvodnji visokokvalitetnog mlijeka i mliječnih proizvoda, sa ponosom predstavlja najnoviji ukus smeđi Kunin slasticama – rižu na mlijeku s ukusom jagode.

Šta je Kunin riža na mlijeku?

Kunin riža na mlijeku ili sutlijaš je čarobna delicija koja nas vraća u najslađe trenutke djetinjstva i osvaja srca mladih, djece ali i onih nešto starijih. Ovaj slasni desert je pažljivo stvoren od najkvalitetnijih sastojaka, pružajući ne samo zadovoljstvo nepca, već i laku probavu i potrebnu energiju. 

Riža je prirodno bogata ugljikohidratima, proteinima i vlaknima koja blagotvorno djeluju na naše tijelo, dok mlijeko izvor kalcija čuva naše kosti zdravima i snažnima. Kunin riža na mlijeku dostupna je u praktičnom pakovanju što je čini odličnim izborom za svakodnevnu užinu.

Jedinstven ukus

Ukusna kombinacija nježno kuvane riže na bazi mlijeka i bogatog ukusa jagode stvara jedinstven desert koji je ukusan i hranjiv. Zahvaljujući novom, osvježavajućem ukusu jagode, svi ljubitelji brzog voćnog deserta sada mogu uživati u ovoj kremastoj deliciji kad god im je potrebna pauza od ubrzanog životnog ritma.

Kunin riža na mlijeku s ukusom jagode dostupna je od sredine novembra u odabranim marketima širom Bosne i Hercegovine. Požurite po svoju dozu djetinjstva u čaši!

 
Frontal
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog