Vijesti

MUP Republike Srpske obilježava krsnu slavu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obilježava krsnu slavu - Sveti arhangel Mihailo.

Direktor Policije Siniša Kostrešević je rekao da Policija Republike Srpske brojnim aktivnostima pokazuje da je opredijeljena za borbu protiv organizovanog kriminala, ali i uspješna u očuvanju bezbjednosti na prostoru Srpske.

Povodom krsne slave MUP-a, tradicionalni koncert Policijskog orkestra predviđen je u 20.00 časova u Banskom dvoru.

Dodik: MUP Srpske da nastavi sa dobrim rezultatima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Srpske Siniši Karanu povodom slave Ministarstva - Svetog arhangela Mihaila, izrazivši uvjerenje da će MUP nastaviti da ostvaruje još bolje rezultate u izvršavanju misija i zadataka, jačanjem duha i vjere svih pripadnika.

Dodik je naglasio da se sa posebnim poštovanjem mora čuvati uspomena na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske koji su dali živote da bi se danas živjelo u slobodi i sigurnosti, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

"Povodom Svetog arhangela Mihaila, slave MUP-a Republike Srpske, Vama, vašim saradnicima i svim pripadnicima MUP-a upućujem najiskrenije čestitke, sa željama da vas ova proslava ispuni radošću, te donese mnogo uspjeha u vašem važnom radu na zaštiti bezbjednosti građana", naveo je Dodik u čestitki.

Višković: MUP- predani čuvar Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je ministru unutrašnjih poslova Srpske Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ krsnu slavu Aranđelovdan, ističući da Ministarstvo i svi njegovi časni pripadnici predstavljaju jednu od najvažnijih institucija Republike i svojevrstan garant opstanka na ovim prostorima.

"Želim Vam još mnogo uspjeha u radu i da i u narednom periodu ostanete na visini zadatka koji vam je povjerio narod Republike Srpske", naveo je Višković u čestitki.

 
Izvor: srna.rs
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog