Vijesti

Грмуша: Узмеш паре од тајкуна, усвајаш регулационе планове иза поноћи и да те Бог весели

"Не можеш направити пун к. зградетина без пратеће комуналне инфраструктуре. Али, ко то шиша, узмеш паре од тајкуна, усвајаш регулационе планове иза поноћи и да те Бог весели" написао је на друштвеној мрежи "Икс" одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Милко Грмуша.

Грмуша је рекао да је цијело поподне одговарао људима којима је невријеме направило катастрофалну материјалну штету.

- Прво сам обилазио подруме зграда који су поплављени, а потом сам обишао Чокоре, Голеша, Доња Кола и Буквалек гдје је лед растурио све што је могао растурити.

- Што се тиче хаоса у граду, наравно да се против разорне силе природе не може, али има шта се може. Може се на вријеме и редовно уређивати канализационо-одводни систем. Може се превенирати дио посљедица бујичних вода. Али, јеби га, то мора неко паметан радити. Неко ко умије и хоће. Ту немаш шта сликати. Радиш и ћутиш. Не можеш направити пун к. зградетина без пратеће комуналне инфраструктуре. Али, ко то шиша, узмеш паре од тајкуна, усвајаш регулационе планове иза поноћи и да те Бог весели, казао је Грмуша.

- Ко шиша бујичне воде, комуналну инфраструктуру, урбанистички план: имамо усране ранове енд фанове, рафтинге, карневале и ине п.материне. Још узмеш три фотографа да те снима из свих поза и јебе ти се тачно и за лед и за поплаву и за сваку нефотогеничну вражју матер, каже Милко.

- Посебна прича су смрадови из руководства ЈП Противградна превентива Републике Српске. Мјештани којима су данас уништени усјеви, имовина, путеви-живот, јбг, треба да знају да је то зато јер ови "превентивци" нису урадили свој посао и нису испалили потребан број противградних ракета. Боли њих све уво за селом и пољопривредном, к'о да гледам како ће ово искористити да распишу нове тендере и додатно се нахапају, додао је Милко.

"И онда ће и једни и други да један промил покраденог да дијеле сиротињи и да серу како помажу људима. То већ не снимају само фотографи, него и дронови: неки бурлави билмез вади неки курац из џепа да га дадне биједи, а флота дронова то снима из свих углова као Звјездане стазе", закључио је Грмуша.

 

Фронтал

Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog