Vijesti

Грмуша: Узмеш паре од тајкуна, усвајаш регулационе планове иза поноћи и да те Бог весели

"Не можеш направити пун к. зградетина без пратеће комуналне инфраструктуре. Али, ко то шиша, узмеш паре од тајкуна, усвајаш регулационе планове иза поноћи и да те Бог весели" написао је на друштвеној мрежи "Икс" одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Милко Грмуша.

Грмуша је рекао да је цијело поподне одговарао људима којима је невријеме направило катастрофалну материјалну штету.

- Прво сам обилазио подруме зграда који су поплављени, а потом сам обишао Чокоре, Голеша, Доња Кола и Буквалек гдје је лед растурио све што је могао растурити.

- Што се тиче хаоса у граду, наравно да се против разорне силе природе не може, али има шта се може. Може се на вријеме и редовно уређивати канализационо-одводни систем. Може се превенирати дио посљедица бујичних вода. Али, јеби га, то мора неко паметан радити. Неко ко умије и хоће. Ту немаш шта сликати. Радиш и ћутиш. Не можеш направити пун к. зградетина без пратеће комуналне инфраструктуре. Али, ко то шиша, узмеш паре од тајкуна, усвајаш регулационе планове иза поноћи и да те Бог весели, казао је Грмуша.

- Ко шиша бујичне воде, комуналну инфраструктуру, урбанистички план: имамо усране ранове енд фанове, рафтинге, карневале и ине п.материне. Још узмеш три фотографа да те снима из свих поза и јебе ти се тачно и за лед и за поплаву и за сваку нефотогеничну вражју матер, каже Милко.

- Посебна прича су смрадови из руководства ЈП Противградна превентива Републике Српске. Мјештани којима су данас уништени усјеви, имовина, путеви-живот, јбг, треба да знају да је то зато јер ови "превентивци" нису урадили свој посао и нису испалили потребан број противградних ракета. Боли њих све уво за селом и пољопривредном, к'о да гледам како ће ово искористити да распишу нове тендере и додатно се нахапају, додао је Милко.

"И онда ће и једни и други да један промил покраденог да дијеле сиротињи и да серу како помажу људима. То већ не снимају само фотографи, него и дронови: неки бурлави билмез вади неки курац из џепа да га дадне биједи, а флота дронова то снима из свих углова као Звјездане стазе", закључио је Грмуша.

 

Фронтал

Blog