Vijesti

Радојичић твитнуо, Грмуша му одговорио и позвао га да заједно затраже полагање рачуна за трошење народног новца

Игор Радојичић, бивши Градоначелник Бањалуке (2016-2020) и предсједник Независног покрета "Својим путем-Игор Радојичић" на платформи Икс позвао је одборнике у Скупштини Града Бањалука и Драшка Станивуковића да како је рекао "у посљедњим мјесецима свог мандата не доносе нове регулационе планове", уз напомену да "ово што се сада дешава личи на панично хватање посљедњих возова за изгрању вишеспратница, пре доласка нових градских власти".

Одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Милко Грмуша, одговорио је Радојичићу на свом Икс налогу да не гласа за регулационе планове од одлуке Уставног суда РС из 2022. године којом је регулациони план за  центар града донесен за вријеме мандата уваженог господина Радојичића проглашен неуставним и незаконитим.

Грмуша каже да неће гласати и даље све док се не усвоји нови урбанистички план који је очигледно преопасна ствар чим није усвојен нити за вријеме ове градске администрације нити за вријеме администрације г. Радојичића.

- Грмуша је позвао Радојичића да заједно оду испред Еко Топлане и НЛО кабриолет тениске дворане, двије највеће бруке и прождирача пара грађана Бање Луке, те ту на лицу мјеста затраже полагање рачуна за трошење народног новца.

- Ја смијем, надам се да смије и он, додао је на крају објаве Грмуша.

 

Фронтал

Twitter
Anketa

Koji vam je spomenik Tvrtku Prvom Kotromaniću ljepši, u Banjaluci ili u Sarajevu?

Rezultati ankete
Blog