Sport

Троицки и Ђоковић настављају такмичење у Мајамију

МАЈАМИ - Српски тенисери Новак Ђоковић и Виктор Троицки играју данас мечеве осмине финала на турниру Мастерс серије у Мајамију. Ђоковић игра против Чеха Томаша Бердиха, 22. тенисера свијета, а Троицки игра против Ендија Мареја, 4. играча на АТП листи.


Ови тенисери су се до сада по једном међусобно састајали.Ђоковић је свог данашњег противника савладао 2008. године на турниру у Бангкоку у два сета, 7:5, 6:1. Троицки је у претходном дуелу са Марејем, играним прошле године у Санкт Петербургу, поражен са 2:0 (6:3, 6:3).

Ђоковићев меч је први на програму централног терена и игра се од 17 сати по средњеевропском времену. Меч између Троицког и Мареја је други на програму и почиње послије меча између Жила Симона и Жоа Вилфреда Цонге.

Троицки и Ђоковић су једини српски представници на турниру, пошто је касно ноћас Душан Вемић у дублу са Хрватом Ивом Карловићем изгубио у осмини финала против првих носиоца из браће Боба и Мајка Брајана са 2:1 по сетовима (6:4, 6:7, 8:10).

Наградни фонд Мастерс турнира у Мајамију је 4.500.000 долара, а побједник ће поред 605.500 долара добити и 1.000 АТП бодова.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog