Kultura

Још 10.000 карата за концерт АЦ/ДЦ

БЕОГРАД - За спектакуларни концерт популарне хард рок групе АЦ/ДЦ, који је заказан за 26. мај на стадиону ФК Партизан, биће пуштено још 10.000 карата. Ове улазнице се односе само на трибине и моћи ће да се купе од понедељка, најавили су на јучерашњој конференцији за новинаре представници „Комуне", која организује концерт.


Што се тиче њихових захтјева, ту нема ништа специјално да се нагласи. Биће монтирана велика бина, димензија 75 метара ширине и 21 метар дужине, са крилима. Сама бина је широка 44 метра. Биће доста пиротехнике и они доносе комплетну опрему, док ми дајемо само локалну подршку у смислу радне снаге - рекао је Петар Вукашиновић из „Комуне".  Монтажа бине почиње 22. маја и трајаће три дана. Наредног дана се монтира звук и расвета, а после концерта ће требати два дана да се све то размонтира. У Београд ће стићи 44 камиона пуна опреме за концерт, а бројна екипа ће доћи са тридесет аутобуса. Чланови бенда долазе на сам дан концерта и остаће једну ноћ у Београду. Они доносе свој кетеринг и са те стране нема неких великих захтева. Рајдер листа је кратка, концизна и без посебних захтева, истакли су организатори, а као изузетак навели да је бенд тражио 500 килограма леда.

Карте за концерт могу да се купе у Билет сервису, ИПС-у, „Мамуту" и путем „Евентима", једна особа може да купи највише четири карте. Капије стадиона Партизана биће отворене од 18 сати, а публика неће моћи да унесе професионалне фотоапарате и камере. Турнеја „Блацк Ице" групе АЦ/ДЦ почела је 18. фебруара у Ослу, а завршиће се 31. јуна у Глазгову. 

 

 

 

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog