Sport

Промоција свјетског првенства у рафтингу

БАЊАЛУКА - Експедиција Рафтинг клуба ''Кањон'' учествовала је на Промотивној рафтинг регати на ријеци Корани у Хрватској у оквиру промоције Свјетског првенства у рафтингу, које ће бити одржано од 17. до 24. маја на ријекама Врбас у Бањалуци и Тара у Фочи.


Клуб ''Кањон'', који је организатор Свјетског првенства, учествовао је на овој регати ради представљања јавности у Хрватској највеће спортске смотре која се у посљедњих двадесетак година одржава у БиХ, а чији је домаћин Бањалука, рекао је Срни Љубинко Спасојевић, члан тима за односе са јавношћу овог првенства.

Он је истакао да је Трећа рафтинг регата одржана 11. априла због промоције спортског рафтинга, заштите природе и очувања животне средине, те промоције туристичких потенцијала овог краја.

"У регати су учествовали и заљубљеници у пејнтбол, мото-трке и параглајдинг", рекао је Спасојевић.

Према његовим ријечима, у медијској регати традиционално су учествовали новинари РТЛ-а, ''Вечерњег листа'', ''Спортских новости'', радио-станица ''101'' и ''Пулс'', те магазина ''Клик'', који су заинтересовани за предстојеће Свјетско првенство у рафтингу.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog