Politika

Славко Перовић: Опозиција треба напустити Скупштину Црне Горе

ПОДГОРИЦА - Црногорска опозиција мора трајно напустити Скупштину док не дође до смјене власти, оцијенио је бивши лидер Либералног савеза Црне Горе Славко Перовић.


"Опозиција, ако се сматра опозицијом, мора заувијек напустити овај парламент све до тренутка сазивања нове Скупштине, што подразумијева склањање ове власти улицом, онако како је и дошла, наравно само мирним средствима", навео је Перовић на свом интернет блогу.

Према његовим ријечима, останак опозиције у парламенту представљо би чин отворене колаборације са охлократијом, без обзира на опозициону реторику која би се сигурно чула.

"Никоме више ријечи нису потребне, него дјела", навео је Перовић.

Коментаришући изборну побједу владајуће коалиције, он је оцијенио да је отворено служење режиму и "продавање макар и за шачицу евра нови облик црногорског патриотизма". Перовић је казао да то знају и европски званичници, иако хвале демократске напретке црногорске власти.

Овакав тон указује да је Перовић трајно упропаштена политичка личност, будући да му је Мило Ђукановић у оштром заокрету преотео и у пракси остварио политичку идеју црногорске независности. Самим тим и главни идентитет код бирачког тијела.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog