Kultura

Концет Сопота у Ноћи музеја

БАЊА ЛУКА - Након успјешног рада на музици за представу Балон од камена, бањолучки бенд Сопот ће се представити домаћој публици са новим пјесмама са актуелног албума Еквилибријум.


Концерт ће се одржати дана 16.05. са почетком у 22 часа, испред Музеја савремене умјетности Републике Српске, у склопу манифестације Ноћ музеја. Организатор је Музеј савремене умјетности Републике Српске.

Албум треба да изађе за ПГП-РТС у наредном периоду. Поред пјесама са новог албума, публика ће моћи да чује и старе пјесме освјежене новим аранжманима и обогаћене видео пројекцијама.

Оно што је битно за издвојити, јесте да ће квалитет звука и сценског наступа уопште, бити на нивоу онога чим су задовољни и музичари сами. Након мукотрпне обуке од стране инжињера звука у Француској, Сопот је спреман да се бањолучкој публици представи у најбољем свјетлу. Такође, иза сцене ће бити постављен видео-бим, и сваку пјесма ће бити пропраћена са видео-радом.

Све то овај догађај квалификује у рубрику "не пропустити", поготово што је дио шире манифестације, којој је циљ скинути традиционалну ауру досадности са музејских институција.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog