Sport

Кечери против кошаркаша

Власник Денвер Нагетса, Стен Кронке није очекивао да ће његов тим догурати до финала западне конференције, па је изнајмио дворану рвачкој организацији WWЕ.


WWЕ (World Wrestling Еentertinment) је популарна рвачка организација у САД (кечери), а резервисала је 'Пепси Центар' у Денверу за сљедећи понедељак када треба да одржи једну од својих представа. Дворана је у власништву газде Нагетса који није рачунао, угледајући се на претходне сезоне, да ће догурати до ове рунде плеј-офа.

Према раније утврђеном распореду, четврта утакмица финала западне конкуренције НБА између Денвер Нагетса и ЛА Лејкерса треба да се одигра наредног понедељка.

WWЕ је објавила да је распродала око десет хиљада карата за догађај па очекује распродану дворана. С обзиром на потврђени финансијски добитак, из рвачке федерације су поручили да не намјеравају мијењати утврђени термин.

"У Денвер долазимо по договору. Проблем је што власник Нагетса није вјеровао да ће његов тим доћи овако далеко у плеј-офу, тако да сада имају проблем", изјавио је председник WWЕ Винс Мекмахон.

Проблем око дворане морају ријешити WWЕ и газда Нагетса јер НБА не може да помери датум одигравања утакмице.

"Нагетси и WWЕ разумеју да датум утакмице не може бити промијењен, па се надамо да ће пронаћи неко рјешење, односно договорити се око помјерања рвачког догађаја", изјавио је потпредседник НБА лиге Мајк Бас.

Бас није појаснио зашто се термин НБА утакмице не може помјерити, ( у питању су огромни уговори са ТВ мрежама које преносе мечеве) ни каква казна очекује Денвер ако не испослују помјерање кечерске представе. Сигурно је да ће WWE моћи уцјењивати и трaжити велико обештећење од НБА клуба.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog