Društvo

Иванић сутра у Бијељини

БАЊАЛУКА - Предсједник ПДП-а Младен Иванић боравиће сутра у Бијељини, гдје ће у функцији делегата у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ и потпредсједника Парламентарне скупштине Савјета Европе посјетити Дом здравља и разговарати са руководством ове здравствене установе.


Иванићева посјета бијељинском Дому здравља предвиђена је од 13.15 до 14.15 часова, а прије тога лидер ПДП-а ће у 11.15 часова у Прес центру одржати конференцију за новинаре на којој ће бити ријечи о наредби Тужилаштва о обустављању истраге о ревизији приватизације банака и другим актуелним политичким питањима.

Од 12.00 до 13.00 часова Иванић ће се упознати са радом Економске школе и разговарати са руководством и професорима ове школске установе, најављено је из ПДП-а.

Разговор са начелником општине Бијељина Мићом Мићићем предвиђен је од 14.30 до 15.15 часова, а Иванић ће у 18.00 часова присуствовати сједници Предсједништва Општинског одбора ПДП-а Бијељина.

Од 19.00 часова, на радно-свечаној сједници Општинског одбора ПДП-а, Иванић ће уручити чланске карте новопримљеним члановима ПДП-а и обратити се присутнима. Сједница ОО ПДП-а биће отворена за јавност.

Unesite tekst!

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog