Sport

Посјета Даниловића и Вујошевића Додику

БAЊA ЛУКA - Предсједник Кошаркашког клуба Партизан из Београда Предраг Даниловић и тренер "црно-бијелих" Душко Вујошевић, боравили су јуче у Бањој Луци гдје су имали састанак са премијером Републике Српске Милорадом Додиком, те разговарали о даљој сарадњи.


- Била је ово прилика да мало евоцирамо све оно шта је Партизан прошао у прошлој сезони, која је била веома успјешна, те да се упознамо са плановима за наредну сезону, пошто смо дуго времена у контакту - рекао је Додик.

Предсједник Партизана је истакао да се нада и даљој успјешној сарадњи која ја трајала и до сада, а када је ријеч о евентуалним појачањима за наредну сезону, спомиње се повратак Вулета Aвдаловића, те долазак Немање Гордића и Владимира Дашића, али Даниловић није спомињао конкретна имена.

У тек завршеној сезони Партизан поред свог имена није имао додатак Игокеа, што није утицало на међусобну сарадњу ова два клуба.

- То није најважније за сарадњу, која је и даље интензивна и суштински иста између два клуба, али је то урађено због неких организационих и техничких проблема - рекао је Додик.

Када је у питању наступ Игокее у НЛБ лиги сљедеће сезоне и њиховог пријављивања за једно слободно мјесто, случај је још увијек у процедури.

- Aплицирали смо за то и процедура која се спроводи за улазак у НЛБ лигу је јасна. Поред нас има и других заинтересованих клубова и још увијек није ништа сигурно ни јасно. У сваком случају ми смо један од интересаната и мислим да можемо ући у најужи избор ове године, а за све остало сада је прерано говорити о томе - истакао је Додик.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog