1

Kultura

Бруно забрањен у Украјини

КИЈЕВ - Министарство културе и туризма Украјине прогласило нови филм Саше Барона Коена "неморалним".


"Овај филм садржи експлицитне слике репродуктивних органа, хомосексуалних односа и много псовки. Опсцен је и недопустив", наводи се у саопштењу.

Филм у којем Коен глуми геј модног новинара из Аустрије већ је зарадио више од 50 милиона долара широм света.

Коенов претходни филм "Борат", о казахстанском новинару који креће на пут у САД, забрањен је у Русији и Казахстану.

У "Бруну" Барон Коен упознаје гледаоце са следећим ликом из његове награђиване серије (након Али Џија и Бората), а то је геј стилиста и водитељ модне емисије која руши рекорде гледаности у свим земљама њемачког говорног подручја, осим у Њемачкој.

Према синопсису, Брунова мисија је да постане "најславнији Аустријанац после Хитлера", а његова стратегија пропутовати свијет у нади да ће пронаћи славу и љубав.

Након што је прогањао Харисона Форда, у крупном плану показао пенис и безуспјешно покушавао да сними кућни порнић, Бруно унајмљује агенцију за односе са јавношћу која треба да му помогне да уз минимум напора ријеши већину свјетских проблема.

Први на листи је сукоб између Палестинаца и Израелаца - Бруно интервјуише некадашњег агента Мосада, затим палестинског политичара, а у све је умијешан Хумус, како аустријски новинар назива организацију Хамас. Наравно, ту је и краљ Осама и многи други... Затим се Бруно враћа у Холивуд и покушава да постане хетеросексуалац тако што се прикључује Националној гарди, одлази у лов, уписује курс каратеа и редовно посјећује свингерске забаве...

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog