Kultura

Све спремно за Кравица

БАЊА ЛУКА - Све припреме за сутрашњи концерт америчке рок-звијезде Ленија Крaвица на стадиону у Бањој Луци су завршене, рекао је Синиша Томић, директор агенције "Фронт стејџ", која је организатор овог спектакла.


Томић је изјавио да је ноћас стигао дио продуцентског тима Ленија Крaвица, који је задужен за свјетло и звук а долазак осталог дијела се очекује током дана.

Према његовим ријечима Крaвиц ће на сцену изаћи у 21.30 часова, а предгрупе "Lash savavals" и "Emir & Frozen Camels" у 19.30 часова. Концерт ће трајати до 23.30 часова.

Томић је истакао да је за овај концерт акредитовано више од 40 медијских кућа и изразио увјерење да ће све протећи у најбољем реду, те допринијети промоцији града на Врбасу.

Он је нагласио да на стадион неће бити дозвољено уношење фотоапарата и камера, а освјежење ће моћи да се нађе на штандовима "Бањалучке пиваре".

У Административној служби града Бања Лука је потврђено да ће током концерта четири екипе Хитне помоћи бити стациониране на одређеним локацијама на стадиону, као и екипе бањолучке Ватрогасне јединице.

Остале градске службе су, такође, у потпуности спремне да адекватно испрате овај музички догађај, а грађани ће благовремено бити обавијештени о обустави саобраћаја у граду.

Концерт Ленија Крaвица требало је да буде одржан 9. јуна, али је због његове болести одгођен за 23. јул, а тај музички спектакл подржали су Влада Републике Српске и Град Бања Лука.

Кравиц је прошле године био у Београду, а потом је одржао концерт и на плажи Јаз у Будви. До сада је снимио седам студијских албума, а процењује се да је продато више од двадесет милиона носача звука са његовом музиком.

Освајао је многобројне музичке награде, а Греми признање за најбољег мушког извођача добио је четири године заредом (од 1998. до 2002.).

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog