Sport

Партизан поражен у Никозији

НИКОЗИЈА - Фудбалери Апоела побиједили су Партизана са 2:0 у првој утакмици 3. кола квалификација за Лигу шампиона, која се играла у Никозији.


Стријелац првог поготка био је Ненад Миросављевић у 49. минуту. Некадашњи играч Партизана постигао је гол главом на убачену лопту са 30-ак метара у казнени простор. У тренутку ударања лопте, око Миросављевића није било ниједног играча Партизана.

У 85. минуту било је 2:0. Опет су играчи Апоела успјели да погоде гол послије ударца главом. Идеалан центаршут из корнера искористио је Зевлаков и снажним и прецизним ударцем савлада Божовића. Опет је лоше реаговала одбрана Партизана која је дозволила да на тој близини од гол линије остави самог противничког играча.

По изузетно топлом времену у првих 45. минута није виђен прелијеп фудбал. Апоел је боље комбиновао и имао више лопту у ногама, док је Партизан био конкретнији и имао изгледније прилике за постизање гола.

Домаћи тим имао је велику подршку са трибина, која ипак није имала већи утицај на резултат. У односу на тим који је прошлог уторка у Београду побиједио Рил, нема повређеног Младена Крстајића, а његово мјесто заузео је Иван Обрадовић.

Партизан је први дошао до прилике да постигне гол. У седмом минуту Стевановић је убацио лопту у казнени простор, гдје је Дијара шутирао, али је сјајно реаговао голман Апоела Кјотис и прослиједио је у корнер. Десетак минута касније опет је Сенегалац припријетио, али овога пута одбрана Апоела није дозволила резултатски минус.

Најопаснију прилику домаћин је имао у 36. минуту. Голман Божовић је лоше процијенио центрирану лопту из корнера, али је на другој стативи смушено реаговао капитен Апоела Михаил.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog