1

Svijet

Кинези снимили НЛО

ПЕКИНГ - Научници опсерваторије Парпл Маунтин у Нанџингу потврдили су да су током помрачења Сунца 22. јула направили снимак неидентификованог летећег објекта, дуг 40 минута, а ова вијест подигла је праву прашину у круговима људи који проучавају НЛО-е.


Научници су истакли да ће следећих годину дана провести у проучавању снимка прије него што изведу закључке, пренео је британски "Телеграф".

Директор опсерваторије Џи Хаи Шенг изјавио је да научници неће износити никакве спекулације у јавности поводом тог снимка, док се материјал не проучи.

"Опсерваторија Парпл Маунтин и кинеска Академија наука саопштиле су да су током посматрања помрачења Сунца 22. јула откриле неидентификовани објекат у близини Сунца, који ће бити предмет даљих проучавања", рекао је он, додајући да ће им за то требати бар година дана.

Овај случај догодио се након више пријављених виђења НЛО-а у Кини, што је кулминирало снимком непознатог објекта који је направио студент из Кеквинга. На снимку, који је пуштен на кинеској националној телевизији, види се како објекат неколико пута мијења облик прије него што се претворио у сјајну, плаву сферу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog