Politika

Mихајлица: Састали се Додик и Босић, па шта?

БАЊА ЛУКА - Предсједник СРС Републике Српске Миланко Михајлица рекао је да састанку лидера СНСД и СДС Милорада Додика и Младена Босића не треба придавати толики значај и да све српске опозиционе странке треба да разговарају о темама састанка, попут уставних промјена и других тема које су од интереса за РС.


"СРС РС сматра да сви разговори између политичких странака у РС су од користи и да нема потребе да се ствара толика фама у вези њих. Подсјетићу СНСД, СДС, ПДП и друге политичке странке у РС да смо ми заједно у парламенту РС, усвојили више резолуција и декларација и да су сви српски посланици гласали за те акте", рекао је Михајлица новинарима у Бањој Луци.

Он је најавио да ће СРС РС наредних дана инсистирати на састнаку опозиционих парламентарних странака да би се разговарало о свим битним питањима које су важне за РС, јер је штетно да се о њима прича у јавности, како је то чињено у посљедње вријеме.

"Мислим да није добро да се настави даље тако и у том контексу ми позивамо СДС, ПДП и друге опозиционе странке РС, да о темама о којим су јуче разговарали СНСД и СДС, разговарамо и ми унутар опозиције", каже је Михајлица.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog