Društvo

Нападнутом француском навијачу све горе

БЕОГРАД - Стање француског држављанина Татона Бриса, који је тешко повријеђен у центру Београда 17. септембра се погоршало, саопштио је конзилијум лекара Клиничког центра Србије.


У саопштењу се наглашава да тренутно клиничком сликом пацијента доминира тежак губитак мождане функције, док се истовремено, региструје и поремећај функције осталих система, лакшег степена.

Конзилијум додаје да је у оваквим стањима опоравак веома неизвјестан, док се и даље спроводе све мјере реанимације.

Пацијенту Татону Брису је у петак 18. септембра оперисана грудна аорта, а сутрадан је поново интервенисано због крварења и интервенција на мозгу, наводи се у саопштењу конзилијума.

Француз је тешко повријеђен 17. августа непосредно пред почетак фудбалске утакмице Партизан -Тулуз у башти кафића „Ајриш паб" на Обилићевом венцу, када је група хулигана напала француске навијаче. Полиција је два дана касније ухапсила 11 особа осумњичених за напад на француског држављанина.

Десеторици осумњичених за бруталан и свиреп напад на француске туристе одређен је притвор до 30 дана због сумње да су извршили кривчно дjело тешко убиство у покушају, док је један осумњичени пуштен да се брани са слободе.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog