Društvo

Хипо банка данас даровала у И.Сарајеву, Бијељини и Шамцу

БАЊА ЛУКА - Представници Хипо Алпе-Адриа-Банке а.д. Бања Лука и данас су наставили масовну акцију обиљежавања Међународног дана штедње у Републици Српској донирајући нових 6.000,00 КМ институцијама које брину о васпитно-образовном развоју дјеце у Источном Сарајеву, Бијељини и Шамцу.


Један од поменутих градова било је и Источно Сарајево гдје су представници Хипо банке донирали 3.000,00 КМ и то за Матичну библиотеку (1.500,00 КМ за набавку нових књига), те за удружење родитеља дјеце са посебним потребама „Вратите нам осмијех" (1.500,00 КМ за набавку ЛЦД ТВ апарата и дидактичких играчака).

„Ово је друга година заредом како Хипо банка помаже нашем Удружењу донирајући средства која нам омогућавају да подигнемо ниво квалитета и услова рада са дјецом." изјавила је Зденка Марић, извршни директор удружења родитеља дјеце са посебним потребама „Вратите на осмијех".

Представници Хипо банке у Бијељини донирали су новчана средства у износу од 1.500,00 КМ удружењу за помоћ лицима са посебним потребама „Нада", и то за набавку намјештаја за просторије удружења.

У Шамцу је уручена новчана донација у износу од 1.500,00 КМ средњој школи „Никола Тесла" за реконструкцију дијела водоводно-канализационе мреже.

Представници Хипо банке у периоду од 27. па до 31. октобра у 15 градова у којима послује банка организују низ донаторских активности којима желе да подсјете јавност на значење ријечи штедња и чињеницу колико је она важна за будућност. Тим поводом Хипо банка донираће 30.000,00 КМ, (како у новцу тако и у вриједним поклонима) дјечијим вртићима, основним и средњим школама, библиотекама, културно-умјетничким друштвима, удружењима која помажу васпитно-образовни процес инклузије дјеце са посебним потребама, болницама, домовима здравља и центрима за социјални рад.

Такође, представници Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука ће 31. октобра обићи сва породилишта у Републици Српској, у мјестима у којима послује банка, и свој дјеци која се роде на тај дан уручиће штедну књижицу са улогом од 100 КМ.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog