Republika Srpska

Хипо банка: Орочена штедња са фиксном каматном стопом и до 6,00%

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука, покренула је посебну акцију штедње у оквиру које ће клијентима који ороче новац на 13 и 18 мјесеци до 31. децембра ове године нудити врло повољне фиксне каматне стопе.


За орочење на 13 мјесеци почетна фиксна каматна стопа је 4,50% и повећава се са растом штедног улога и до 5,60%. За орочење на 18 мјесеци почетна фиксна каматна стопа је 4,80% и повећава се са растом штедног улога и до 6,00%.

Оно што је важно за ову акцију је да ће поменуте каматне стопе бити идентичне и за противвриједност орочених средстава изражених у еврима. Додатна предност ове акције огледа се у чињеници да клијенти могу пријевремено разрочити своја средства, а да ће им Хипо банка признати камату на достигнути рок.

„Желимо јасно нагласити да је у турбулентним временима врло важно изабрати банку од повјерење, а Хипо банка као највећа банка у Републици Српској препозанта је од стране клијената, поготово у протеклих годину дана, као сигурна и стабилна банка. Управо је ова акција наш одговор на то указано повјерење, а грађани који одлуче да свој новац повјере нашој банци добијају врло повољне услове штедње.", каже Герхард Ленер, извршни директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

За више информација у најближој пословници Хипо банке или на интернет страници банке.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog