Politika

Босић: СДС креће у позитивну изборну кампању

БИЈЕЉИНА - Предсједник Српске демократске странке, Младен Босић, рекао је синоћ након радног састанка са члановима Општинског одбора странке у Бијељини да ова партија 'креће у позитивну кампању за предстојеће опште изборе на којима ће сигурно доказати да се враћа на мјесто које јој припада.


Босић је додао да је ова странка ''прележала болести проузроковане губитком избора 2006. године, те да има перспективу''.

Он је рекао да проблема у појединим општинском одборима има, али да ће бити рјешавани поступно, као и да је СДС партија која сигурно неће водити негативну кампању.

"Убијеђени смо да ће живот обичних грађана одлучивати о будућности. Имамо ситуацију која се с једне стране приказује као идеална, а с друге стране сасвим другачија. Ми ћемо понудити програм са јасним циљевима о томе шта нудимо и по чему се разликујемо од актуелне власти'', рекао је Босић.

Предсједник Општинског одбора СДС у Бијељини и потпредсједник СДС, Мићо Мићић, истакао је да је обавеза овог општинског одбора, као једног од успјешнијих у Српској, да и у наредном периоду оправда повјерење бирача.

"Очекујемо побједу у Изборној јединици четири. Сигуран сам да ће наши гласачи препознати политику која чува виталне националне интересе српског народа и Републике Српске'', рекао је Мићић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog