Društvo

Човић: Шемама хоће да покажу како смо, наводно, криминогена држава

САРАЈЕВО - Предсједник ХДЗ БиХ Драган Човић изјавио је да се ОХР-овим шемама настоји рећи како је БиХ криминогена држава у којој влада безакоње.


"Сада, као, ми требамо доказивати да то није тако. И све се то дешава у времену када требамо направити искорак ка интеграцијама у ЕУ и НАТО, када нам се треба одобрити безвизни режим", рекао је Човић.

Према његовим ријечима, забрињавајуће је што су се шеме појавиле у неколико важних амбасада и институција, а поготово што из ОХР нико није озбиљно демантовао њихово постојање.

Лидер ХДЗ навео је да је документ са сликама других људи имао прилику гледати прије седам година, када му је речено да буде увјерен да ће у наредних пет година бити предмет свих могућих обрада.

"Озбиљно ми је говорено да из међународних институција дјелује међународна мафија која је то у стању провести и којој се ми не можемо одупријети. Очито је да репова тих структура и даље има", закључио је Човић.

Подсјећајући да је и сам био оптуживан за учешће у злочиначкој организацији Човић је истакао да се нико грађанима није извинио за ту обману ни објаснио зашто је без разлога потрошено 10 милиона КМ.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog