Svijet

Како бије министарка у Непалу

КАТМАНДУ - Канцеларије локалне управе у округу на југу Непала данас су затворене у знак протеста јер је министарка пољопривреде ишамарала највишег локалног званичника.

Министарка за пољопривреду и сарадњу Карима Бегум ударила је мушкарца пет пута јер по њу на аеродром није послао нов аутомобил.

Када се шеф локалне управе Дурга Прасад Бандари успротивио због њеног понашања, она га је напала поново и поломила му наочари, преноси Би-Би-Си.

Бандари је упутио протест у писаном облику непалском Министарству унутрашњих послова, које се извинило. Министарка то још није учинила.

Инцидент се догодио јуче, када је по министарку која је дошла у посјету граду Биргунџ на аеродром послат стари аутомобил.

Бандари је изјавио да је био шокиран ударцима, које је примио док је стајао у реду како би пожелио добродошлицу министарки.

Бегум је рекла да зна да канцеларија локалне управе посједује нов аутомобила и да је очекивала да ће се возити у њему. Она је додала да јој шеф локалне управе слањем старог возила није указао поштовање.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog