Društvo

Коловози суви, магла по котлинама и уз ријеке

БАЊА ЛУКА - У Републици Српској (РС) и Федерацији БиХ коловози су претежено суви, док магла смањује видљивост у котлинама и дуж ријечних токова, а у Добоју и до 100 метара, саопштено је из Ауто-мото савеза РС.

На магистралном путу Фоча-Чемерно-Гацко, у зони клизишта, саобраћај је потпуно обустављен за теретна возила са приколицом и шлепере, а за остала возила су на снази петнаестоминутне обуставе због извођења радова. Радови се изводе на путевима Дрињача-Зворник, у тунелима Зворник један и два, Гацко-Тјентиште, у тунелима Вратар један, два и три, те на правцима Миљевина-Брод на Дрини, Разбој-Руданка, Шамац-Гребнице-Обудовац-Лончари, Мостар- Чапљина и Рибница-Олово. Због оштећења коловозне траке на магистралном путу Вишеград - Вардиште саобраћа се наизмјенично, једном коловозном траком.

Саобраћај је због санације и реконструкције градског моста у Челинцу потпуно обустављен и преусмјерен на мостове у насељима Бабићи и Шамац. До 20. децембра трајаће и радови на изградњи кружног тока и раскрснице на јужној обилазници на улазу у Требиње. На регионалном путу Површице-Лопаре због санације моста саобраћај је за теретна возила и аутобусе преусмјерен на магистрални пут Лопаре-Прибој-Бањ брдо-Тузла, док је за путничка и теретна возила највеће допуштене масе до 3,5 тоне преусмјерен на саобраћајницу у близини моста. Саобраћај је због радова на реконструкцији моста у Јошаници на Вогошћанској петљи потпуно обустављен.

Деминирање терена и повремене обуставе саобраћаја актуелне су на путу Добој - Тузла. На граничним прелазима нема задржавања.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog