1

Društvo

Насљедница доктора Дабића лијечи фудбалске звијезде

БЕОГРАД - Прича око тајанствене београдске докторке која атипичним методама лијечи највеће свјетске фудбалере, добила је у сриједу нову епизоду. У Београд на љекарски преглед стигле још двије звезде свјетског фудбала, играчи Ливерпула Глен Џонсон и Фабио Аурелио.


Умjесто Робина Ван Персија, чији се долазак у Београд очекивао у сриједу, на аеродром „Никола Тесла" стигла су још два имена свјетског фудбала Глен Џонсон и Фабио Аурелио.

Према писањима британске штампе, у питању је докторка Маријана Ковачевић, за коју се спомиње да је има контакте са љекарским тимом Реал Мадрида. Ковачевићева је развила технику масаже и електролизе повријеђеног мјеста, након чега се у њега убризгава течност из плаценте, што за посљедицу има вишеструко убрзавање опоравка.

Два првотимца Ливерпула, слетјела су у Београд у поподневним часовима, али нису били расположени за разговор са новинарим, већ су се одмах упутили ка аутомобилу који их је чекао.

Свјетски медији претходних дана заинтересовали су се за „тајанствену" докторку која је лијечила и излијечила неколицину великих звијезда свјетског фудбала. Прије ван Персија, у Београду су на терапијама били и фудбалер Манчестер Ситија Венсан Компани, као и играчи Ливерпула Јоси Бенајун и Алберт Риера који су бројни Београдјани у суботу могли да виде у Кнез Михајловој улици.

Ко је Маријана међу првим је открио Марко Пантелић, који се и сам лијечи од повреде.

"Вероватно сам први фудбалер, који је ушао у њену ординацију и већ на старту се уверио да је реч о врхунском стручњаку за повреде", каже репрезентативац Србије Пантелић.

"Она није надрилекар, Маријана је озбиљна жена, дипломирани фармацеут и сам Бог је изгледа послао да помаже људима - додаје Пантелић.

"Њене методе су многима чудне, али истина је и да је помогла многим фудбалерима да се, раније од предвиђања, врате на терен. Она користи неку врсту течности из постељице и помоћу ње ради делотворне масаже", описао је Данко Лазовић, који је код докторке Ковачевић први пут отишао на Пантелићеву препоруку, а касније је Лазовић на исту терапију послао колегу из ПСВ Ајндховена, Орланда Енгелара.

"Плацента је база. Затим на сцену ступа микс лекова, течност се убризгава путем струје... Све у зависности од степена повреде, ширине и дубине. Многи лече, али нико као она, нико тако успешно. Ко год је једанпут дошао код ње, никада се више није обраћао другом лекару", додаје Пантелић, а медији у Србији објављују и да се ради о коњској плаценти, иако се људска користи за прављење помада за лице.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog