Društvo

Сарајево: Станари враћен у домове након синошње евакуације

САРАЈЕВО - Екипе "Сарајевогаса" ноћас су, након санирања оштећења гасоводне цијеви у центру Сарајева, завршиле мјерење концентрације гаса у становима у околним зградама и сви станари, који су претходно из опреза били евакуисани, враћени су у своје домове, изјавио је јутрос портпарол МУП-а Кантона Сарајево Ирфан Нефић.


Према његовим ријечима, проблем је био јер један број станара није био у својим становима у вријеме кад је почело мјерење концентрације гаса, али је и тај посао завршен.

"Ноћас је и тај посао завршен и сви су се вратили у своје домове'', рекао је Нефић, додавши да је овим зградама, након што је утврђено да измјерена концентрација гаса то дозвољава, пуштена електрична енергија, која је из предострожности била искључена.

У Шеноиној улици у Сарајеву, у самом центру града, јуче је оштећена гасоводна цијев, из које је исцурила знатна количина гаса, због чега су станари околних зграда били евакуисани.

Квар, који је у току дана привремено саниран, настао је у близини бензинске пумпе ''Енергопетрола'', гдје се изводе радови.

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog