Politika

Осипа се Социјалистичка партија

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је данас да још није конституисан регионални одбор ове странке у Сарајеву и да се појединци лажно представљају у име наводног одбора.


"То је апсолутно лажно представљање у име регионалног одбора и то не може бити никакав став одбора, јер није ни конституисан. Појединци злоупотребљавају одређене ствари износећи ставове којима желе да наносе штету Социјалистичкој партији", рекао је Ђокић.

Он је истакао да подривање и наношење штете Социјалистичкој партији неће успјети ма колико појединци то жељели и покушавали лажним представљањима да ураде.

Регионални одбор Социјалистичке партије Сарајево саопштио је данас да иступа из ове странке и да даје пуну подршку ранијем потпредсједнику ове странке Здравку Крсмановићу за оснивање нове странке лијеве политичке оријентације.

На петом Конгресу Социјалистичке партије, одржаном 14. новембра у Бањој Луци, за предсједника странке поново је изабран Петар Ђокић, а Здравко Крсмановић му је био проивкандидат.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog