Republika Srpska

Сајам предузетништва у Београду: Угљевик проглашен "Бизнис базом 2009"

УГЉЕВИК - Општина Угљевик добила је признање и златну плакету за успјешан наступ на Осмом међунардном сајму предузетништва "Бизнис база 2009" у Београду.


Циљ овог сајма предузетништва, чији је слоган "Пут ка успјеху", била је промоција и представљање најбољих примјера из сектора малих и средњих предузећа свих области и дјелатности.

Општину Угљевик на сајму у Београду представљала је општинска агенција за развој "МСП", која је имала свој изложбени штанд, а на којем су посјетиоци имали прилику да се упознају са основним подацима о општини, њеним природним, економским и људским ресурсима и потенцијалима.

Представници угљевичке општине и агенције током сајма су одржали једночасовну презентацију и имали низ састанака са представницима бројних фирми који су исказали заинтересованост за улагање у општини Угљевик.

Штанд општине Угљевик на сајму у Београду посјетили су и представници Привредне коморе регије Бијељина, који су агенцији "МСП" понудили бесплатно учешће на сајму предузетништва, који се од 2. до 5. децембра одржати у Брчком.

Осми сајам предузетништва "Бизнис база 2009." одржан је у Хали четири Београдског сајма од 26. до 28. новембра.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog