Republika Srpska

3г мрежа у још четири града Српске

БАЊА ЛУКА - Мобилна мрежа треће генерације пуштена је данас у пробни рад на подручју Дервенте, Мркоњић Града, Шипова и Кнежева чиме је корисницима "М:тела" који имају 3Г мобилни телефон омогућено да комуницирају користећи све предности ове савремене технологије, потврђено је Срни у "М:телу".


Из "М:тела" подсјећају да је до сада реализовано пуштање у пробни рад 3Г мреже на подручју Бањалуке, Добоја, Приједора, Сарајева, Градишке, путног правца Бањалука - Градишка, Бијељине, Котор Вароши, Челинца, Лопара, Брчког, Угљевика, Јање, Зворника, Тузле, Сокоца, Новог Града, Костајнице, Козарске Дубице, Љубије, Козарца, Зенице, Сребренице, Милића, Прњавора, Српца, Теслића, Модриче, Брода, Шамца и Братунца.

Директор "М:тела" Предраг Ћулибрк најавио је данас да ће корисници услуга ове компаније од сутра моћи да комуницирају без ограничења, односно да користе услуге мреже треће генерације 3Г.

Он је рекао да је у овај пројекат, укључујући лиценцу, у 2009. години инвестирано више од 45 милиона КМ, те да је обзбијеђена покривеност свих већих градова и општина у БиХ.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog