Republika Srpska

Конкурс Владе РС за газдовање рибарским подручјима: Рок до Божића

БАЊА ЛУКА - Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, расписало је конкурс о давању рибарских подручја на газдовање у општинама Берковићи, Доњи Жабар, Котор Варош, Челинац, Соколац, Петрово, Хан Пијесак, Источно Сарајево.


Конкурс је расписан и за дио рибарског подручја општине Мркоњић Град и то риболовне воде Црна ријека од језера Балкана до ушћа у ријеку Врбас, ријека Медљанка од извора до ушћа у ријеку Сану и Велико и мало језеро Балкана.


"Право учешћа на конкурсу за додјелу на газдовање рибарских подручја општина имају удружења и организације спортских риболоваца, предузећа, задруге и појединци који су регистровани за обављање дјелатности у области рибарства и испуњавају опште услове", саопштено је из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде РС. 

У саопштењу се наводи да је конкурс отворен до 7. јануара 2010. године, а да се сви заинтересовани могу јавити у Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, на адресу Трг Републике Српске 1, Бања Лука, те званичној мрежној страници Владе РС.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog