Politika

Ђокић: Наставити политику умјерених ставова

БАЊА ЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да је ова партија у једном тренду раста и да ће и у наредној години наставити са политиком реалних и умјерених ставова, те промоцијом демократских принципа.


Обраћајући се новинарима и истакнутим члановима странке на новогодишњем пријему, Ђокић је нагласио да у наредној години има мјеста за борбу за побољшање квалитета живота људи, економски развој и стварање предуслова за државу социјалне правде, коју пропагира СП.

"Увјерен сам да ћемо у 2010. години појачаним радом у оквиру партије бити у стању да анимирамо много више грађана да изађу на изборе и да нам дају подршку како бисмо са већи учешћем у власти артикулисали политику и идеје СП", рекао је Ђокић.

Он је нагласио да је на данашњој сједници Главног одбора СП у Бањалуци усвојен опертивни план рада за 2010. годину, који је произашао из програмског докумета усвојеног на 5. конгресу странке.

Ђокић је рекао да је 2009. била динамична година, која се испраћа са осјећањем да је у РС био видљив труд и рад њених институција да се ублаже ефекти свјетске економске кризе.

"Рад институција у којима дјелујемо, а то је највише Народна скупштина, био је плодотворан, а Влада РС је такође радила интензивно и наше учешће је видљиво кроз врло квалитетан рад министра трговине и туризма", рекао је Ђокић.

Новогодишњем пријему СП присуствовали су уредници и новинари медија из РС и БиХ, те истакнути и чланови органа СП.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog