Društvo

Цвијеће на гробу Милана Јелића

МОДРИЧА – Поводом 9. јануара - Дана Републике Српске, на градском гробљу у Модричи, представници власти су положили цвијеће на гроб бившег предсједника Српске, Милана Јелића.


Учинили су то потпредсједник Републике Српске, Давор Чордаш, генерални секретар Владе РС, Владо Благојевић, и посланици у Народној скупштини: РС Новка Марковић и Јовиша Ковачевић.

Осим супруге Милице и сина Петра, цвијеће на гроб преминулог предсједника Јелића, у име општине Модрича, положили су Бојан Видић, замјеник начелника, Петар Гагулић и Страхиња Ђукић, предсједник и потпредсједник Скупштине општине Модрича.

"Наша је обавеза да у празничне дане и Дана Републике Српске посјетимо људе који су дали свој допринос за све ово што данас имамо. Мислим да је предсједник Јелић један од људи који је заслужио да остане трајно у нашим сјећањима", изјавио је потпредсједник РС Давор Чордаш и нагласио да је покојног Јелића доживљавао као личног пријатеља.                                

Милан Јелић преминуо је у добојском клиничком центру 30. септембра 2007. године. Јелић је дужност предсједника РС преузео након избора 2006. године.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog