Politika

Шпирић у Билећи: Вујовић гаранција успјеха

БИЛЕЋА - Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић позвао је данас грађане Билеће да на предстојећим изборима за општинског начелника гласају за кандидата ове партије Блажа Вујовића, који ће, како је навео, допринијети развоју општине, а живот на том подручју учинити љепшим.


"Ријеч је о човјеку који није политички трошен и он је најбоља гаранција да ће бити заједно са вама и радити у вашем интересу, а свој мандат знаће да потроши на најбољи начин зато што ће моћи да се ослони на Владу Републике Српске и на Савјет министара БиХ, колико је то у његовом домену", рекао је Шпирић у Билећи.

Он је додао да ово нису, како је навео, избори да би се Билећани свађали, те позвао грађане да са много љубави изађу на изборе и изаберу најбољег, односно Вујовића.

На пријевременим изборима у Билећи, који ће бити одржани 24. јануара, грађани ће бирати између кандидата СНСД-а Блажа Вујовића и Драгана Бабића, кандидата коалиције "Заједно за Билећу", коју чине Српска радикална странка РС, Партија демократског прогреса и Српска демократска странка.

Пријевремени избори за начелника општине Билећа расписани су након смрти досадашњег начелника Славка Бекана, који је преминуо 8. новембра прошле године.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog