Politika

Ђерић: Билећа је показала да РС жели промјене

БАЊА ЛУКА - Потпредсједник ПДП Зоран Ђерић сматра да је побједа кандидата коалиције "Заједно за Билећу" на пријевременим изборима за наченика ове општине Драгана Бабића показатељ да грађани Билеће и Репубилке Српске желе промјене.


 

"Ово је један нови почетак за РС и ми ћемо сигурно до октобра наставити још јаче радити на јачању и ширењу ове коалиције", рекао је Ђерић данас новинарима у Бањој Луци.

Ђерић је рекао да је формирање коалиције "Заједно за Билећу" имало два циља, и то да опозиција у РС заједнички наступи на изборима, и да њихов кандидат побиједи.

Потпредсједник ПДП-а захвалио је грађанима Билеће што су масовно изашли на изборе и тиме показали да су заинтересовани за промјене у Билећи, а новом начелнику Драгану Бабићу честитао побједу.

Према прелиминарним, незваничним и некомплетним резултатима пријевремених избора за начелника општине Билећа, кандидат Коалиције "Заједно за Билећу" Драган Бабић освојио је 3 798 гласова, а кандидат СНСД-а Блажо Вујовић 3 135 гласова, саопштено је из Централне изборне комисије БиХ.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog