Svijet

Хрватски "Мишко" возио 5 километара у супротном смјеру

ЗАГРЕБ - Возач аутомобила "пасат караван" возио је пет километара у супротном смјеру на аутопуту од Вараждина до Загреба са 2,35 промила алкохола у крви и том приликом изазвао три саобраћајне незгоде у којима је повријеђено двоје људи.

Избјегавајући суманутог возача аутомобили су слијетали са аутопута, јавили су хрватски медији.

Претпоставља се да је 56-годишњи возач "пасата" чији су иницијали С.Б. на наплатним кућицама света Хелена ушао у погрешан смјер, па је на аутопуту, умјесто ка Вараждину возио према Загребу.

Избјегавајући га, особа која је возила "форд фокус" /25/ слетјела са аутопута и забила се у заштитну ограду, након чега је превезена у хитну помоћ.

Неколико километара даље исто се догодило и 64-годишњем возачу "голфа", који је прошао неозлијеђен, а након тога се возач "пасата" забио у комби "цитроен џампер" и слетио у одводни канал.

Суманути возач превезен је у болницу, а за сада се не зна његово здравствено стање.

Возач из погрешног смјера у аутомобилу имао је пушку пумперицу, коју је полиција заплијенила након несреће, преносе хрватски медији. Други возачи који су возили поред њега, али у правом смјеру трубили су и упозоравали га, али он није реаговао. Кажу да је само гледао испред себе и возио и да је срећа да својим сулудим чином на крају није никога убио.

Ово је већ 12. пут у посљедњих шест мјесеци да нетко аутопутем у Хрватској вози у супротном смјеру.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog