Sport

Еврокуп: Црвена звезда дочекује Гран Канрију

Кошаркашки двомеч српских и шпанских представника у предстојећа два дана у „Пиониру” отварају Црвена звезда и Гран Канарија у Еврокупу (18.45).


Екипа из Лас Палмаса претрпила је за викенд један од најтежих пораза у АЦБ лиги, управо од Партизановог противника Барселоне (105:55)

''Не знам кога може да завара тај резултат. Гран Канарија је једина екипа која је побиједила Барселону у првом дијелу шампионата, што није пошло за руком ни једном тиму у Евролиги. Послије тешког пораза сигурно ће да реагују позитивно, што ме ни мало не радује'', истакао је тренер Црвене звезде, Александар Трифуновић.

''Играчима је јасно колико ће задатака морати да испуне прије свега у дефанзиви, од спречавања њихове игре у транзицији до заграђивања коша. Посебну пажњу мораћемо да обратимо на њихове високе играче који дејствују из широке формације.

Вјешто користе физичке предиспозиције и играју леђима, а то може да се брани само уз велику помоћ и концентрацију цијеле петорке.

Вјерујем да уз подршку навијача можемо да компензујемо недостатке у ротацији, а меч са Бенетоном је био примјер како екипа може да превазиђе могућности и уз енергију са трибина дође до побједе'', нагласио је тренер „црвено-бијелих".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog