Republika Srpska

Анекс представио дигиталну "блицТВ"

БАЊА ЛУКА – Данас је у бањалучком велнес центру Фортуна, представницима медија презентована најновија услуга предузећа АНЕКС д.о.о.  – дигитална телевизија „блицТВ“.


Дигитални пакет услуга за кориснике је на располагању корисницима од почетка фебруара, а доноси сасвим нову димензију у домаћинства и омогућава сасвим нови доживљај испред ТВ екрана уз кристално чист звук и савршенство боја.

Руководство предузећа АНЕКС је овом приликом присутним представницима медија по први пут представило предности и могућности дигиталне телевизије, као и планове предузећа за 2010. годину.

У свом обраћању, госп. Игор Бохорч, нови члан руководства и директор предузећа АНЕКС је истакнуо сљедеће: „Током 2009., која је протекла у знаку рецесије нисмо одустали, него смо додатно запошљавали како би у потпуности одговорили на захтјеве наших корисника, имајући у виду њихов висок ниво задовољства, флексибилност коју захтијевају од нас и жељу да будемо увијек међу првима, као што је био случај са увођењем 3-плеја, односно услуге интернета, телефоније и телевизије у једном, а 2010. почињемо са понудом дигиталног пакета услуга тј. дигиталне телевизије. Циљ нам је дугорочно остати најквалитетнији и највећи алтернативни оператер на тржишту Босне и Херцеговине који нуди комплетан асортиман телекомуникационих услуга, укључујући и мобилну телефонију, а при томе да останемо досљедњи високом квалитету и исплативости комуникацијских рјешења.“

Новинари су се током презентације, и истовременог приказивања ТВ програма путем постојећег  и дигиталног ТВ сигнала, увјерили у изузетност квалитета слике и звука за које није потребно вршити додатне инсталације да би у њима и уживали, а директорица продаје гђа. Сања Калаба је појаснила појединости везане за прелазак корисника на нови пакет услуга:

Наши будући корисници ће током наредна два мјесеца имати прилику да истраже нови дигитални пакет услуга бесплатно, а уколико се одлуче за узимање пакета мјесечна накнада је 5 КМ. У поређењу са постојећом телевизијом корисници добијају знатно већи квалитет слике и мању могућност сметњи, могућност избора популарних канала кроз различите пакете било да се ради о спортским, документарним или музичким програмима, те преко 100 телевизијских канала,“ те у наставку објаснила шта лансирање новог пакета услуга значи за предузеће АНЕКС, „Данас смо поносни јер смо написали нову страницу у историји комуникација, увођењем дигиталне телевизије са висококвалитетним каналима високе резолуције ткз. ХД резолуције, те самим тим пружили могућност нашим корисницима да осјете квалитет опуштања уз своје ТВ екране.“

Паралелно са пројектом дигиталне телевизије, предузеће АНЕКС, је у току прошле године, уложило и много средстава и енергије у побољшање квалитета постојећих сервиса: аналогне ТВ, широкопојасног приступа Интернету и сервиса телефоније. 3-плеј пакет (интернет, телефонија и телевизија) предузећа је на властитиој платформи, што омогућава да при пружању услуга корисницима понуде прије свега квалитет уз прихватљиве цијене услуга.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog