Republika Srpska

Хипо Банка издаје прву поклон картицу

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука лансирала је на домаће тржиште прву поклон платну картицу која је намијењена свима онима који желе да дарују несвакидашњи поклон за разне прилике као што су рођендани, вјенчања, годишњице, празници и сл.


 

Ова Хипо Виса поклон картица се може користити за плаћање роба и услуга како на ПОС терминалима (продајним мјестима) тако и путем интернета те за подизање новца на банкоматима.

Хипо Виса поклон картица није везана за средства која даје банка него је, у ствари, недопуњива припејд картица (онај ко купује картицу унапријед уплати износ намијењен за трошење) на коју клијент може уплатити минимално 30, а максимално 5000 КМ.

Картица се издаје у рекордном року од десетак минута, након што је подносилац предао попуњену приступницу коју добија у пословници банке или је преузме са интернет странице банке (www.hypo-alpe-adria.rs.bа) и уплатио жељени износ новца. Постојећи клијенти банке који имају отворен текући или штедни рачун не морају прилагати овјерену копију личне карте док остали треба да овјере личну карту у надлежној институцији.

Након преузимања картице подносилац добија све потребне информације које су битне за крајњег корисника - онога коме се картица поклања, а то су: ПИН код, упуство за употребу те информације о тарифама за кориштење картице.

Хипо Виса поклон картица има два различито дизајнирања издања – универзално поклон издање и рођенданско издање те долази у посебно осмишљеном поклон паковању.

„Хипо Виса поклон картица је нешто ново на нашем тржишту, а у себи спаја функционалности које су израз жеље и потреба наших клијента – слободу кориштења и примјене, сигурност плаћања на интернету, модеран дизајн и ексклузивност. Увођењем овог производа још једном смо потврдили водећу улогу на пољу модерних и иновативних банкарских производа и услуга. Ово је оригинални поклон намијењен за све прилике и за све грађане без обзира на њихову старосну доб, те је у потпуности усклађен са времоном у којем живимо.“, каже Маја Комљеновић, водитељ Одјела маркетинга/ПР-а Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog