Politika

СНС и Нова Србија: Заједнички скуп

БЕОГРАД - Српска напредна странка и Нова Србија најавили су да ће у понедељак 22.фебруара одржати заједнички скуп на мjесту гдjе је 5. фебруара физички нападнут лидер НС Велимир Илић, како би се заједнички супроставили власти, показали да грађани желе промjене и да не постоји сујета унутар опозиције.


"Наше разлике остају, али ћемо се увијек и на заједнички начин супростављати бахатом и осионом режиму", рекао је замјеник предсједника СНС Александар Вучић на заједничкој конференцији за новинаре са потпредсједницом НС, Дубравком Филиповски.

Поручујући власти да не покушава да изазове инциденте на том скупу, који ће бити пријављен полицији, Вучић је рекао да је договор са НС о заједничким акцијама постигнут врло брзо, а да није било разговора о евентуалној предизборној коалицији.

"О свакој другој врсти сарадње ми ћемо разговарати кад за то дође вријеме. Ми ћемо доносити одлуку, у складу са потребама и са истраживањима мњења, да ли ћемо излазити одвојено или заједно. О томе није било ријечи", навео је он.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog