Politika

СДС: Партијско кадровање СНСД односи људске животе

БАЊА ЛУКА - Српска демократска странка позива менаџмент Олимпијског центра Јахорина да поднесе оставке, због несавјесног рада којим је директно угрожена безбједност скијаша на Јахорини.


Ако већ стазе нису заштићене заштитним мрежама, руководство ОЦ Јахорина мора да одговара зашто издваја стотине хиљада марака за плаћање агенције за заштиту лица и објеката, за коју се зна да је блиска са СНСД, и зашто њени припадници синоћ нису на вријеме реаговали и спријечили трагедију која је однијела један млади живот.

СДС тражи од Владе РС да одговори на питање – зашто је шестосјед добио употребну дозволу на само три мјесеца, да ли фирма блиска СНСД, која је градила бетонске стубове за жичару има лиценцу за те послове и да ли материјал који је користила задовољава стандарде за веома ниске температуре, какве владају на Јахорини?

Такође, позивамо надлежне инспекције и институције да провјере квалитет изведених радова и да утврде њихову стварну вриједност, прије него што партијско кадровање СНСД однесе нове људске животе, каже се у саопштењу из СДС.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog