Politika

СДС: Владајућа коалиција је у паници

БАЊА ЛУКА - Јучерашњи састанак на Мраковици предсједника СНСД, ДНС и СП, и поруке које су упутили јасно показују панику због губитка власти, јер су свјесни да је септембар последњи мјесец владавине њиховог режима, каже се у реаговању СДС на овај догађај.


СДС наводи да је паника СНСД гтаквих размјера, да Милорад Додик сламку спаса види у Петру Ђокићу, пресједнику сада микроскопске Социјалистичке партије која од октобра мјесеца одлази у историју.

"Ђокић је имао право када је рекао да у опозицији не види алтернативу за неке важне послове које ради садашња власт, јер у опозицији заиста немају алтернативу за корупцију, економско безнађе у које су РС довели, уништену привреду и пљачку новца од продаје "Телекома РС" веле у СДС.

Српска демократска странка поручује у свом саопшетњу владајућем СНСД-у: Октобар је мјесец када ће их грађани питати – шта сте радили претходне четири године, а не оно чему се они надају – треба ли вам још времена да опљачкате оно што је преостало!

"Страх СНСД-а, ДНС-а и СП је више него оправдан, након што су Додику, Павићу и Ђокићу грађани Билеће јасно рекли да је дошло вријеме полагања рачуна. Зато им је, у покушају прикривања стварности, једино преостало да воде прљаву кампању против опозиције преко Јавног сервиса и медија у власти режимових тајкуна" наводи се у саопштењу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog