Politika

ПДП: СНСД, као и обично, лаже

БАЊА ЛУКА - ПДП најоштрије одбацује оптужбе о преношењу надлежности, које је јуче изнијела  Милица Марковић, посланик СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ.


СНСД , као и обично, лаже јер не постоји ниједна надлежност која је пренесена на ниво БиХ за вријеме власти ПДП, а  за чије преношење није гласао и СНСД. За разлику од тога, СНСД је недавно, уз противљење ПДП-а, заједно са својим сателитима СП и ДНС изгласао укидање институције Омбудсмана РС и ову надлежност пренио на ниво БиХ. Толико о томе да није било преношења нових надлежности за вријеме њихове власти.

Друга ствар по којој ће се памтити мандат СНСД посланика и делегата у Парламенту БиХ је њихова одлука у Дому народа о измјени  Устава БиХ на бази четири територијалне јединице у којој се нигдје не спомиње Република Српска, и која је покренула причу о уставним промјенама у БиХ.

Срећом по РС, бесциљна, конфузна и авантуристичка политика СНСД-а се завршава 3. октобра, након наредних општих избора, каже се у данашњем саопштењу из ове странке.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog