Sport

Арсенал и Бајерн у четвртфиналу

Фудбалери Бајерна и Арсенала први су четвртфиналисти Лиге шампиона након што су елиминисали екипе Фиорентине, односно Порта.


"Тобџије" су иако ослабљене оправдале улогу фаворита у дуелу са Портом, али мало ко је могао да претпостави да ће нанијети праву катастрофу португалском шампиону.

Оспоравани дански репрезентативац Никлас Бентнер је са два гола у првом полувремену најавио тријумф Арсенала, а у посљедњим тренуцима је поготком са пенала крунисао одличну партију цијеле екипе.

Неупоредиво узбудљивије било је у Фиренци гдје су холандски репрезентативци омогућили Бајерну пут у даље такмичење. Домаћин је имао резултат који га је водио међу осам најбољих и чинило се да ће након што је Јоветић повисио на 2:0, Бајерн морати да се помири са елиминацијом.

Међутим, ван Бомел је убрзо вратио свој тим у живот, али црногорски репрезентативац и некадашњи играч Партизана својим другим голом поново доноси Фиорентини резултат за четвртфинале. Овога пута је радост домаћина трајала још краће него малочас радост минехнског тима јер је Робен смањи на 3:2 и оставио свој тим у трци за освајање трофеја.

 

Сриједа, 10. март:

20:45 Манчестер Јунајтед - Милан (први меч 3:2)

20:45 Реал Мадрид - Олимпик Лион (0:1)

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog