Društvo

Суботић и Шарић су на Жабљаку?

ПОДГОРИЦА - Лидер Покрета за промјене (ПЗП) Небојша Медојевић изјавио је данас да се Дарко Шарић и Станко Суботић Цане, за којима трага српско правосуђе, тренутно скривају у вили „Јелика” на Жабљаку.


Медојевић је рекао да има позудане информације добијене од америчке агенције ДЕА да су се Шарић и Суботић до недавно скривали у Суботићевој вили на Светом Стефану, али да им је црногорска полиција дала десет сати да се склоне прије него што је покренула потрагу за њима, проваљујући у ту вилу.

Лидер ПЗП је оштро оптужио црногорску власт да штити криминалце у Црној Гори, али истакао да не жели да се у јавности створи утисак да се у Црној Гори ствара амбијент какав је био у Србији прије убиства премијера Зорана Ђунђића.

Медојевић је рекао да је питао премијера Мила Ђукановића да ли му је безбиједност угрожена због борбе са организованим криминалом и поручио да је опозиција спремна да заједно са Владом крене у обрачун са организованим криминалом.” Спремни смо да суспендујемо све политичке разлике између опозиције и васти и заједно кренемо у борбу против организованог криминала на свим пољима, само да учинимо нешто добро за ову земљу, рекао је Медојевић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog