Društvo

Ксенија Пајчин и љубавник страдали у пуцњави

БЕОГРАД - Пjевачица и плесачица Ксенија Пајчин и манекен Филип Каписода пронађени мртви у стану у Никшићкој улици у Београдском насељу Вождовац.


Пајчинова је пронађена са прострелним ранама на глави, док је десет година млађи манекен, брат рукометаша Петра Каписоде, затечен са прострелном раном на тјемену. Полиција је између тијела Пајчинове и Каписоде пронашла пиштољ.

Испред зграде на Вождовцу окупио се велики број пријатеља, родбине, знатижељних грађана и естрадних звијезда, а врх београдске криминалистичке полиције обавља увиђај.

Директор полиције Милорад Вељовић рекао је да је око 19 часова полицији пријављено да су у стану мртви пронађени Пајчинова и Каписода. Вељовић је, такође, рекао да су комшије око 16.30 часова зачуле два пуцња, али да ће детаљи бити познати тек након увиђаја.

Тијела Пајчинове и Каписоде пронашла је Ксенијина мајка. Станари зграде у Никшићкој улици број 5 пријавили су полицији прије три дана да је у стану у којем су се налазили Пајчинова и Каписода дошло до физичког обрачуна.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog