Politika

СНС прикупила 280.000 потписа грађана Београда

БЕОГРАД - Српска напредна странка прикупила је 280.000 потписа грађана Београда за расписивање ванредних парламентарних избора и београдски одбор СНС је спреман да организује масовне протесте грађана у цијелом Београду, изјавио је у четвртак предсједник тог одбора Небојша Стефановић.


"Наша порука је да грађани Београда хоће да учествују у томе, јер не желе више да живе овако, желе да се боре за свој живот, да живе што квалитетније", рекао је Стефановић на конференцији за новинаре.

Додао је да би о масовним протестима требало да одлуче Предсједништво СНС и предсједник странке Томислав Николић и изразио очекивање да ће сједница предсједништва бити врло брзо одржана. "Сигуран сам да ћемо донијети одлуку како да најбоље изведемо те протесте и демонстрације", рекао је Стефановић.

Стефановић је рекао да очекује да ће СНС почетком сљедеће недјеље прикупити укупно 300.000 потписа Београђана за ванредне изборе и додао да ће те потписе предати власти како би показали да иницијативу СНС подржава велики број грађана.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog