Politika

Кецман: Неки кругови нам препоручују Калинића

ЗВОРНИК - Предсједник Српске напредне странке у РС, Лука Кецман, изјавио је данас у Зворнику да се ова странка није појавила на политичком небу Српске да би уносила неред и уситњавала политички живот, већ да буде кохезиони фактор у РС. 


Кецман је на Изборној скупштни Општинског одбора (ОО) ове странке у Зворнику нагласио да ће СНС позвати све странке Српске на сарадњу, уколико се залажу за минимум српских националних интереса, испод којих се неће ићи ни по коју цијену.

"Дошло је вријеме када више намамо право на грешку. Вријеме је да се не дијелимо, него да се уједињујемо, сакупљамо", рекао је Кецман.

Он је негирао да је Драган Калинић био кандидат за предсједника СНС.

"То је била више жеља неких кругова да Калинића препоруче СНС. Немамо ништа против да се неко учлани у странку, али под условом да прихвати програм и идеје СНС", рекао је Кецман.

Он је поновио да нико из СНС са Калинићем није имао никакве контакте.

Говорећи о инфраструктури странке, Кецман је рекао да СНС у Српској има формирана 22 општинска одбора, док се у 28 општина ради на нивоу повјереништва, али да ће и тамо убрзо бити формирани општински одбори.

Кецман је изразио задовољство што су данас формирана два општинска одбора, један у Лакташима, а други у Зворнику.

На изборној скупштини у Зворнику изабран је Општински одбор са 25 чланова, док је за предсједника Одбора изабран Станоје Бирчаковић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog